Home Uncategorized Översätt alla papper skrivna på svenska till arabiska med din mobilkamera

Översätt alla papper skrivna på svenska till arabiska med din mobilkamera

0
2181

Översätt alla papper skrivna från svenska till arabiska via en underbar applikation som konverterar all text skriven på ett papper från vilket språk som helst till arabiska eller något annat språk. Denna applikation har spridit sig mycket bland användare som en av de viktigaste översättningsapplikationerna eftersom den ger en professionell översättningstjänst som ger dig en korrekt översättning utan fel och sparar mycket tid och ansträngning mycket snabbt. , Där programmet stöder mer än 100 olika språk runt om i världen, för att enkelt kunna översätta till och från dessa språk, och vi har provat det och resultaten är verkligen fantastiska. Om du behöver en premiumapp som ger dig en högpresterande översättningstjänst kommer den här appen att göra tricket.

Denna applikation kännetecknas av dess förmåga att extrahera texter från böcker eller tidskrifter eller till och med fraser skrivna på vägar på gatupaneler eller på annat sätt, så att programmet översätter dessa texter omedelbart och med en korrekt översättning utan fel, vilket är en underbar funktion som du kan använda i många gånger, inte bara översättning, Du kan till och med göra justeringar i den här översättningen om du vill, eftersom översättningen ibland är ordad och kräver att du ingriper för att göra vissa justeringar efter behov.

Denna ordlista innehåller också alla de olika skrivmetoderna för ordet, särskilt för svenska ord, vilket är en utmärkt funktion som kan användas mycket, vilket sparar tid genom översättningshastigheten som denna applikation ger, så om du är förvirrad över att välja en översättningsapplikation är applikationen ditt bästa val. Bland det stora antalet andra applikationer som erbjuder samma tjänst på grund av fördelarna med applikationen och det faktum att dess översättning är korrekt och felfri.

Ladda ner ansökningslänken, klicka här

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

x