Woordenschattrainer voor het leren van Nederlands: leer Nederlands spreken voor reizen, zaken, dating, studie en school.
• Flashcards
Woordenboek met Nederlands – Arabische vertaling van 10.000 woorden.

De snelst groeiende educatieve app voor taalcursussen voor mobiel en tablet: 500.000 nieuwe gebruikers / maand.
• 100% gratis Nederlandse lessen voor beginners, gevorderden, volwassenen en kinderen. Bouw een solide woordenschat op in slechts 10 minuten per dag. Baanbrekend in het leerproces tijdens de slaap, ontworpen door senior onderzoekers. Snel leren van de meest voorkomende Nederlandse woorden en reiszinnen voor je vakantie. Methodologie Versneld en stressvrij aanleren van het Nederlands. Meer dan 10.000 woorden en zinnen met afbeeldingen en geluidskwaliteit. Meer dan enig ander programma! Leer woordenschat terwijl u autorijdt, jogt of huishoudelijk werk doet terwijl u alleen luistert.


100% gratis. Probeer en download het nu!
Belangrijkste kenmerken:
Tienduizend flashcards met Nederlandse woorden en zinnen en hun Arabische vertaling
► Luister alleen
► Versnelt de leermethode met herhaling, gebaseerd op de nieuwste onderzoeken voor optimale memorisatie
► Kwaliteit audio uitspraak en afbeeldingen
► Internetverbinding niet vereist tijdens het leren (offline)
► Van beginnersniveau tot gevorderd leerlingniveau
Aangepast voor mobiele telefoons en tablets
► Slaap leren: leer Nederlandse woorden terwijl je slaapt. Bespaar uren aan woordenschat. Gebaseerd op het laatste academische onderzoek: http:

Hoe verhoudt het zich tot andere apps voor het leren van talen?
► 100% GRATIS: geen beperkingen op inhoud of functionaliteit om u aan te moedigen de betaalde versie te kopen. Alles is gratis.
► Words and More cursussen: cursussen aangepast aan uw leerdoelen, als u de taal wilt studeren voor uw bedrijf, vakantie of spreken in het openbaar.
Adaptieve leersnelheid
► Versnelde leermethodologie: Onderzoek op het gebied van het leren van woordenschat heeft aangetoond dat taaltraining met verschillende tussenpozen de beste resultaten geeft bij het onthouden van taal.Bovendien kan optionele zachte muziek het herinneringsvermogen van de student vergroten (superlearning).
► Voeg uw eigen woordenlijsten toe: als u de taal op school, op de universiteit of op een taalschool leert, kunt u woorden uit uw leerboeken toevoegen en leren, in plaats van ernaar te zoeken in het woordenboek.

Klik hier om de applicatie te downloaden

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here