De Nederlandse taal leren radiotoepassing vertaler is een modern hulpmiddel om de Nederlandse taal te leren, door naar mij te luisteren Radio Nederlands leren maakt de Nederlandse woordenschat bekend bij u … In de eerste stap begint u de woordenschat en dialoog te begrijpen. De radio heeft meer dan 200 vertaalde lessen en bevat de belangrijkste lessen en populaire lezingen.

De app Radio Nederlands Leren is een van de geweldige geschenken die taalleerders de afgelopen tijd hebben gekregen. Taalstudenten die geen moedertaalsprekers van de taal konden vinden om hen te begeleiden, moesten vertrouwen op schriftelijke beschrijvingen die handelden over de juiste uitspraak van de woorden of zinnen van de taal die ze aan het leren waren. .

Verander de Dutch Language Learning Radio app. Dat is duidelijk. Je hebt op dit moment de mogelijkheid om de Nederlandse taal te leren en te kiezen tussen audiolessen op basis van je niveau. Als je een taalparagraafboek hebt, ontbreekt het je eigenlijk niet aan ander materiaal.

Met de toepassing van Radio Nederlands Leren kan het gebruikt worden tijdens het oefenen van andere activiteiten. Waar je uren kunt stoppen, met de Radio app Leer Nederlands en luister ernaar tijdens het wandelen, winkelen of reizen.

Download de app, klik hier

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here